Utrecht,
26
februari
2016
|
16:06
Europe/Amsterdam

Bekendmaking lidstaat van herkomst door SNS Bank

Samenvatting

Met de implementatie van de Wijzigingsrichtlijn Transparantie zijn alle uitgevende instellingen waarvan effecten tot de handel op een gereglementeerde markt in de Europese Unie zijn toegelaten verplicht hun lidstaat van herkomst vóór 27 februari 2016 bekend te maken.

SNS Bank N.V. heeft effecten uitgegeven die zijn toegelaten tot de handel op de gereglementeerde markten van Nederland en Luxemburg. In het kader van de implementatie van de Wijzigingsrichtlijn Transparantie, kiest SNS Bank N.V. Nederland als haar lidstaat van herkomst.

Downloads

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Over de Volksbank N.V

De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS en de drijvende kracht op de achtergrond die vanuit menselijke behoeftes bancaire producten, processen en systemen ontwikkelt. Door te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang, BLG Wonen zorgt dat goed wonen voor iedereen mogelijk is, RegioBank zet zich in voor leefbaarheid in de buurt en SNS vergroot de financiële weerbaarheid van mensen in Nederland. De Volksbank is gevestigd in Utrecht. Voor meer informatie: www.devolksbank.nl