Utrecht,
14
september
2022
|
08:00
Europe/Amsterdam

De Volksbank vergoedt ook rente op rente aan klanten met een doorlopend consumptief krediet

Samenvatting

De Volksbank N.V. (de Volksbank) vergoedt in de compensatieregeling voor (voormalige) klanten met een doorlopend consumptief krediet ook rente op rente. De Volksbank volgt hiermee de recente uitspraak van de Commissie van Beroep van het Kifid in een zaak tegen een andere kredietaanbieder.

De eerste groep klanten bij SNS en RegioBank, die mogelijk voor compensatie in aanmerking komt, wordt vanaf 15 september 2022 geïnformeerd.

Voor de verruiming van de compensatieregeling neemt de Volksbank een extra voorziening van  € 4 miljoen ten laste van het resultaat over het tweede halfjaar van 2022, bovenop de voorziening van € 15 miljoen getroffen in 2021.

Klanten (en voormalige klanten) kunnen meer informatie vinden op de websites van SNS en RegioBank.

Boilerplate

OVER DE VOLKSBANK N.V.

De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS en de drijvende kracht op de achtergrond die vanuit menselijke behoeftes bancaire producten, processen en systemen ontwikkelt. Door te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang, BLG Wonen zorgt dat goed wonen voor iedereen mogelijk is, RegioBank zet zich in voor leefbaarheid in de buurt en SNS vergroot de financiële weerbaarheid van mensen in Nederland. De Volksbank is gevestigd in Utrecht. Voor meer informatie: www.devolksbank.nl

Downloads

Deel deze release

Laatste nieuws