Utrecht,
23
april
2020
|
09:31
Europe/Amsterdam

Jeroen Dijst herbenoemd als CRO van de Volksbank

Samenvatting

Jeroen Dijst is per 23 april 2020 herbenoemd als lid van de statutaire directie van de Volksbank N.V. (de Volksbank) in de functie van Chief Risk Officer (CRO).

Jeroen Dijst is op 1 augustus 2016 door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVvA) benoemd als CRO. Zijn benoemingstermijn liep tot en met de vandaag gehouden AVvA, die vandaag heeft besloten tot zijn herbenoeming. De nieuwe termijn van Jeroen loopt tot de sluiting van de AVvA in 2024. De Raad van Commissarissen is verheugd dat tot zijn herbenoeming is besloten.

Met de herbenoeming van Jeroen bestaat de directie van de Volksbank thans uit Maurice Oostendorp (CEO), Jeroen Dijst (CRO), Marinka van der Meer (CCO), Mirjam Verhoeven (COO) en Pieter Veuger (CFO).

Downloads

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Over de Volksbank N.V

De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS en de drijvende kracht op de achtergrond die vanuit menselijke behoeftes bancaire producten, processen en systemen ontwikkelt. Door te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang, BLG Wonen zorgt dat goed wonen voor iedereen mogelijk is, RegioBank zet zich in voor leefbaarheid in de buurt en SNS vergroot de financiële weerbaarheid van mensen in Nederland. De Volksbank is gevestigd in Utrecht. Voor meer informatie: www.devolksbank.nl