Utrecht,
15
april
2021
|
10:14
Europe/Amsterdam

John Reichardt benoemd tot Chief Financial Officer a.i. van de Volksbank

Samenvatting

De Raad van Commissarissen van de Volksbank heeft John Reichardt voorgedragen voor benoeming tot lid van de statutaire directie van de Volksbank in de functie van Chief Financial Officer (CFO) a.i.. NLFI heeft John Reichardt met ingang van 15 april 2021 in die rol benoemd. De ondernemingsraad heeft advies uitgebracht over de voordracht van John Reichardt en steunt de benoeming. De procedure voor de vaste invulling van de CFO-positie loopt.

John Reichardt beschikt over ruime bancaire ervaring. Hij trad recent terug als lid van de Raad van Bestuur van BNG Bank, waarin John twaalf jaar zitting had, laatstelijk in de functie van Chief Risk Officer. De directie van de Volksbank bestaat met ingang van 15 april 2021 uit: Martijn Gribnau (directievoorzitter), Jeroen Dijst (CRO), Marinka van der Meer (CCO) en John Reichardt (CFO a.i.).

Downloads

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Over de Volksbank N.V.

De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS en de drijvende kracht op de achtergrond die vanuit menselijke behoeftes bancaire producten, processen en systemen ontwikkelt. Door te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang, BLG Wonen zorgt dat goed wonen voor iedereen mogelijk is, RegioBank zet zich in voor leefbaarheid in de buurt en SNS vergroot de financiële weerbaarheid van mensen in Nederland. De Volksbank is gevestigd in Utrecht. Voor meer informatie: www.devolksbank.nl