02
december
2021
|
09:50
Europe/Amsterdam

Ondertekening commitment Financial Health and Inclusion

Samenvatting

Vandaag ondertekende Martijn Gribnau namens de Volksbank de commitment op Financial Health and Inclusion. Hiermee beloven we om onze mensen, producten, diensten en relaties in te zetten ter bevordering van universele financiële inclusie. De belofte is onderdeel van de Principles for Responsible Banking (PRB) die we al eerder hebben ondertekend.

Onderdeel van de Principles for Responsible Banking

De belofte die Martijn ondertekend heeft, is onderdeel van de Principles for Responsible Banking (PRB). De PRB bestaat uit zes principes: alignment, impact, clients & customers, stakeholders, governance & targetsetting en transparency & accountability. Met de ondertekening van deze zes principes zeggen we onder andere toe dat we onze bedrijfsstrategie afstemmen op de behoeftes van individuen en de maatschappij, zoals geformuleerd in de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN en het Klimaatakkoord van Parijs.

Martijn Gribnau, directievoorzitter de Volksbank

De ondertekening laat zien dat we willen bijdragen aan een bankensector die klanten op een persoonlijke manier helpt beslissingen nemen voor een duurzame financiële toekomst. Voor de Volksbank is de ondertekening een logische volgende stap, aangezien we onze klanten verantwoorde en toegankelijke producten en diensten willen aanbieden.

Martijn Gribnau, directievoorzitter de Volksbank

Deel deze release

Laatste nieuws