Utrecht,
24
augustus
2017
|
13:12
Europe/Amsterdam

Sonja Barendregt-Roojers benoemd tot lid Raad van Commissarissen de Volksbank

Samenvatting

De Volksbank N.V. (hierna de Volksbank) maakt bekend dat Sonja Barendregt-Roojers is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van de Volksbank en de Volksholding B.V. (hierna de RvC) en voorzitter van de Audit Commissie van de RvC voor een termijn van vier jaar.

De benoeming heeft de goedkeuring van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Europese Centrale Bank (ECB) en gaat in op 1 september 2017.

Sonja Barendregt-Roojers (1957) volgt Jos Nijhuis op, die op 20 april 2017 aftrad.

Sonja Barendregt-Roojers was tussen 1 januari 1998 en 1 juli 2017 partner bij PwC, gespecialiseerd in de financiële sector. Na haar toetreding zal de RvC bestaan uit Jan van Rutte (voorzitter), Sonja Barendregt-Roojers, Charlotte Insinger, Monika Milz en Ludo Wijngaarden.

Downloads

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Over de Volksbank N.V

De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS en de drijvende kracht op de achtergrond die vanuit menselijke behoeftes bancaire producten, processen en systemen ontwikkelt. Door te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang, BLG Wonen zorgt dat goed wonen voor iedereen mogelijk is, RegioBank zet zich in voor leefbaarheid in de buurt en SNS vergroot de financiële weerbaarheid van mensen in Nederland. De Volksbank is gevestigd in Utrecht. Voor meer informatie: www.devolksbank.nl