Utrecht,
22
oktober
2021
|
10:42
Europe/Amsterdam

Volksbank laat zich zien als bank voor klein-zakelijke ondernemers

Samenvatting

De Volksbank is er ook voor klein-zakelijke ondernemers. Dat was de boodschap tijdens Limburg Leads op woensdag 21 en donderdag 22 oktober tijdens Limburg Leads; hét Euregionaal platform voor bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen. De beurs is bedoeld om voortdurende ontwikkeling, vooruitgang en duurzame groei in de zogenoemde Euregio te stimuleren.

Het was de eerste beurs waar deelnemers weer fysiek aanwezig konden zijn sinds de uitbraak van de coronapandemie. Het bomvolle programma richtte zich op de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en mobiliteit. Onderwerpen die ook binnen de Volksbank hoog op onze agenda staan. En waarover ook wij graag onze kennis en ervaring met bedrijven en organisaties delen. Dit deden we met een eigen plek op de beursvloer, een speciaal event en met talks van onder andere CEO Martijn Gribnau en SNS directeur Ronald Pieters.


Volksbank voor klein-zakelijke ondernemers

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de MKB-ers zich via de bank oriënteert op financieringsmogelijkheden. Het liefst samen met een persoonlijk adviseur. Daarnaast zoeken klein-zakelijke ondernemers naar eenvoud, gemak en snelheid. Onze merken beschikken samen over een flink aantal lokale vestigingen waar we juist dat persoonlijke contact in stand willen houden. Waar kleine ondernemers terechtkunnen voor eenvoudige, transparante producten die je snel online kunt afsluiten, tegen een eerlijke prijs. Nu grootbanken hun dienstverlening voor deze doelgroep steeds verder versoberen, willen wij hen juist de hand reiken.

Wij bieden ondernemers niet alleen producten van onszelf, maar in toenemende mate ook van partners waarvan de dienstverlening voor kleine bedrijven en ZZP’ers van extra waarde is.

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Over de Volksbank N.V

De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS en de drijvende kracht op de achtergrond die vanuit menselijke behoeftes bancaire producten, processen en systemen ontwikkelt. Door te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang, BLG Wonen zorgt dat goed wonen voor iedereen mogelijk is, RegioBank zet zich in voor leefbaarheid in de buurt en SNS vergroot de financiële weerbaarheid van mensen in Nederland. De Volksbank is gevestigd in Utrecht. Voor meer informatie: www.devolksbank.nl