Utrecht,
08
mei
2018
|
10:53
Europe/Amsterdam

Voorgenomen benoeming van Marinka van der Meer tot Chief Customer Officer van de Volksbank

Samenvatting

De raad van commissarissen van de Volksbank N.V. (hierna de Volksbank) maakt bekend het voornemen te hebben om Marinka van der Meer (1969) te benoemen tot lid van de statutaire directie van de Volksbank en de Volksholding B.V. (hierna de directie) en tevens tot Chief Customer Officer (CCO) van de Volksbank. De voorgenomen benoeming is onder voorbehoud van de goedkeuring door de toezichthouders. Marinka van der Meer volgt Rob Langezaal op, die per 1 januari 2018 is teruggetreden uit de directie.

Marinka van der Meer verbindt een langjarige ervaring in de financiële sector met de ambitie om financiële diensten op een toegankelijke manier aan te bieden. Zij is op dit moment CEO bij Argenta Nederland en heeft daarvoor diverse functies in de bancaire en verzekeringssector vervuld. Marinka van der Meer wordt in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor het verder doorvoeren van de onderscheidende klantpropositie gebaseerd op de missie van de Volksbank.

Downloads

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Over de Volksbank N.V

De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS en de drijvende kracht op de achtergrond die vanuit menselijke behoeftes bancaire producten, processen en systemen ontwikkelt. Door te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang, BLG Wonen zorgt dat goed wonen voor iedereen mogelijk is, RegioBank zet zich in voor leefbaarheid in de buurt en SNS vergroot de financiële weerbaarheid van mensen in Nederland. De Volksbank is gevestigd in Utrecht. Voor meer informatie: www.devolksbank.nl