28
maart
2024
|
09:43
Europe/Amsterdam

Beter voor elkaar Jaarmagazine 2023

Hoe wij het verschil maakten voor Nederland

Samenvatting

Vandaag publiceren we het Beter voor elkaar Jaarmagazine 2023. Een online magazine waarin we de maatschappelijke impact van de Volksbank en onze vier merken in 2023 zichtbaar maken. Dat doen we voor collega’s, voor klanten, voor financiële stakeholders en voor de rest van Nederland. Kortom: voor iedereen die ons al heel goed kent, of juist nog helemaal niet. 

De verhalen áchter de cijfers

Dat we er zijn voor iedereen, en hoe we Nederland samen steeds een stukje beter maken, lees je als rode draad door het hele magazine. Dat verschijnt naast de officiële rapporten; ons geïntegreerd Jaarverslag en bijbehorende Pillar 3 Report. Waar die vooral inzoomen op alle cijfers, vind je in het magazine juist de verhalen áchter de cijfers. En die gaan vaak juist helemaal niet over geld, maar over mensen. 
 

Sterkste klantrelatie en maatschappelijke impact

Stuk voor stuk laten onze merken zien waar ze voor gaan en staan. Je leest wat we in 2023 hebben gedaan om te bouwen aan de sterkste klantrelatie en hoe we maatschappelijke impact hebben gemaakt. Met columns, highlights, korte verhalen en reacties van klanten en collega's. Plus vooruit, toch een paar cijfers hier en daar. 
 

Het jaarmagazine is beschikbaar in het Nederland én het Engels, onder ‘Downloads’.

Downloads