Utrecht,
24
augustus
2018
|
10:36
Europe/Amsterdam

Aloys Kregting benoemd tot lid Raad van Commissarissen van de Volksbank

Samenvatting

Vandaag maken we bekend dat Aloys Kregting is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van de Volksbank N.V. en de Volksholding B.V. Hij wordt lid van de Audit Commissie en van de Remuneratie- en Nominatie Commissie. De benoeming van Aloys Kregting heeft de goedkeuring van de toezichthouders.

Jan van Rutte, voorzitter RvC: “Aloys Kregting is Chief Information Officer (CIO) bij AkzoNobel N.V. en heeft als bestuurder brede ervaring opgedaan met business-IT-alignment, datamanagement, innovatie en duurzaamheid. Zijn kennis en ervaring zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere uitvoering van de strategie van de Volksbank.”

Met de benoeming van Aloys Kregting is de laatste RvC-vacature ingevuld en is onze Raad van Commissarissen weer compleet. Die bestaat per vandaag uit Jan van Rutte (voorzitter), Monika Milz, Sonja Barendregt - Roojers, Jos van Lange en Aloys Kregting.

Downloads

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Over de Volksbank N.V

De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS en de drijvende kracht op de achtergrond die vanuit menselijke behoeftes bancaire producten, processen en systemen ontwikkelt. Door te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang, BLG Wonen zorgt dat goed wonen voor iedereen mogelijk is, RegioBank zet zich in voor leefbaarheid in de buurt en SNS vergroot de financiële weerbaarheid van mensen in Nederland. De Volksbank is gevestigd in Utrecht. Voor meer informatie: www.devolksbank.nl