Utrecht,
30
juni
2016
|
15:04
Europe/Amsterdam

Verkoop SNS Securities afgerond

Samenvatting

SNS Bank N.V. (SNS Bank) maakt bekend dat het vandaag de verkoop van SNS Securities N.V. (SNS Securities) aan NIBC Bank N.V. (NIBC) heeft afgerond.

De Nederlandsche Bank heeft op 17 juni jl. de benodigde goedkeuring aan de transactie verleend. In 2015 heeft SNS Bank reeds een voorziening getroffen voor het boekverlies dat met de verkoop is geleden en hierover gerapporteerd. De impact van de verkoop op de kapitaalpositie van SNS Bank is verwaarloosbaar. De naam van SNS Securities is per vandaag gewijzigd in NIBC Markets N.V.

Downloads

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Over de Volksbank N.V

De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS en de drijvende kracht op de achtergrond die vanuit menselijke behoeftes bancaire producten, processen en systemen ontwikkelt. Door te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang, BLG Wonen zorgt dat goed wonen voor iedereen mogelijk is, RegioBank zet zich in voor leefbaarheid in de buurt en SNS vergroot de financiële weerbaarheid van mensen in Nederland. De Volksbank is gevestigd in Utrecht. Voor meer informatie: www.devolksbank.nl