Utrecht,
10
mei
2019
|
13:35
Europe/Amsterdam

Mirjam Verhoeven nieuwe COO van de Volksbank

Samenvatting

Mirjam Verhoeven treedt per 9 mei 2019 toe tot de statutaire directie van de Volksbank N.V. (hierna de directie) in de functie van Chief Operating Officer (COO). De raad van commissarissen maakte haar voorgenomen benoeming eind vorig jaar bekend. De aandeelhouder, toezichthouders en de Ondernemingsraad hebben haar benoeming goedgekeurd. Mirjam volgt Alexander Baas op. Hij trad per 1 januari 2019 terug uit de directie om zich volledig te richten op de functie van directeur Klant, Betalen en Sparen bij de bank.

Mirjam Verhoeven (1967) werkt al sinds 2002 bij de Volksbank en haar rechtsvoorgangers in diverse functies. In haar vorige functie als Chief Information Officer en directeur Innovatie was zij onder meer verantwoordelijk voor IT & Change, het IT- beleid en het vormgeven van de strategie van de Volksbank op het gebied van innovatie. In haar nieuwe functie wordt zij verantwoordelijk voor onder meer de service centers, IT & Change en het facilitair bedrijf.

Met de benoeming van Mirjam Verhoeven bestaat de directie van de Volksbank uit: Maurice Oostendorp (CEO), Annemiek van Melick (CFO), Jeroen Dijst (CRO), Mirjam Verhoeven (COO) en Marinka van der Meer (CCO).

Downloads

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Over de Volksbank N.V

De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS en de drijvende kracht op de achtergrond die vanuit menselijke behoeftes bancaire producten, processen en systemen ontwikkelt. Door te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang, BLG Wonen zorgt dat goed wonen voor iedereen mogelijk is, RegioBank zet zich in voor leefbaarheid in de buurt en SNS vergroot de financiële weerbaarheid van mensen in Nederland. De Volksbank is gevestigd in Utrecht. Voor meer informatie: www.devolksbank.nl